Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
griffinxmcrh

Vrouw En Overgang Geen verder een mysterie

Wegens een ieder heel veel succes met dit ontdekken van jou geschikte ondersteuning gedurende welke enorm vervelende overgang.

Het is niet hetgeen je leert uit, in dit geval mijn oefening, dat kan zijn wat je voorbij komt en waaraan je een punten geeft.

Ben v.d. week alweer terug tot huisarts gegaan en heb besloten niks te verrichten nu en de natuur hoofdhaar gang te laten gaan.

De vrouwen teneinde mij heen, mijn mamma welke zich in mij wel herkende mits zijnde overgang, was twintig jaar aan een hormonen geweest, betreffende alle afschuwelijke resultaten van dien. Haar service was "Hormonen erin en gewoon voortzetten". Tja het moet jouw immers kunnen en durven vervolgens. Mijn vriendin met soortgelijke klachten was met een 'Anti Depresiva' gezet.

Je put daar wel hoop uit dat je me meteen echt voel en het overtuigd me verdere en verdere dat alles ligt aan de hormoonschommelingen. Hetgeen verrichten die heel wat met een gesteldheid zeg! Ongelofelijk.

En hetgeen te denken met dit geestelijke proces het op deze manier zo juist ingeval perfect wordt afgeremd. Met dit klimmen aangaande een jaren is de geest er ook niet bepaald leniger op.

Ben op zoek tot antwoorden bijvoorbeeld jouw immers gelezen hebt, en neem graag elk antwoord met, mogelijkerwijs verkeerd doch wensen zijn met genoegen verklaringen.

Dit is te gek wegens woorden wat me allen overkomen is. Destijds het bloedverlies begon vorig jaar, moest ik zo snel mogelijk naar een ziekenhuis en nu laten ze me doch wachten.

Je heb een laatste tijd hinder indien je wakker wordt dat je er uit moet teneinde te ontlasten (regelmatig teneinde 4.00 uur). Wellicht kan zijn de ontlasting fijngebouwd en wellicht wat dikker. Je dacht het het van een spanning kwam en lette daar niet al te veel op.

Voor mij is verleden jaar na hevig bloedverlies tevens een vleesboom en poliep verwijderd en tegelijk curritage. Eventjes leek dit bloedverlies minder maar nee hoor kwam alweer retour.

Verder zag ik dat mijn huig niet recht tot onder hangt maar ons afwijking bezit naar links.... nauwelijks benul of het frequenter doek voorkomt???

De tabletten zijn ook niet voordelig zo ong 17 euro en jouw doet er precies ons maand mee. Je verlangen is jullie mijn ervaringen omtrent mijn overgang dus ook niet onthouden.

Ik hoop het jullie mij kunnen verder helpen betreffende het in een hand behouden betreffende mijn gedachten. Ik ben vorige week woensdag bekijk het hier wegens dit bevolkingsonderzoek borsten geweest. Nu maak je mezelf volstrekt gek met nare gedachten. Je ben zo bang krijg meer info dat ik nieuws krijg het je ben opgegeven en het je vlug dood ga.

Tevens voor mijzelf inzien ze ook niet het dit baarmoederslijmvlies zo vlug en hevig opbouwt en is verder baarmoederverwijdering geopperd (ofwel mirenaspiraal welke zou dit opbouwen van het slijmvlies tegen gaan? ) Ik vind het eigenlijk allebei niks en wil tevens zo niet bovendien uiteraard weet tevens niet wat te verrichten.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl